Autorádia s Usb - i-Phone - i-Pod Kenwood kdc-4551ub - www.autohifi-jean.cz
Autohifi Jean

Autorádia s Usb - iPod
Kenwood KDC-4551UB

Autorádia Kenwood KDC-4551UB jsou vybavena CD přehrávačem s podporou formátu Mp3 / WMA. USB a Aux vstup na čelní straně panelu Vám umožní jednoduché připojení libovolného audio zdroje např. Flesh disku, Mp3 přehrávače, telefenonu, notabooku a pod.. Autorádio je také vybaveno výstupem díky kterému Vám umožní přímé propojení a jednoduchou komunikaci s i-Podem nebo i-Phonem. Citlivý RDS Tuner s možností uložení až 24 stanic. Výkoným integrovaným zesilovačem 4 x 50 W s možností širokého nastavení zvuku a Supreme-Tuning technologií pro zvýráznění zvuku a basů. Na autorádio lze napojit i externí zesilovač pro reproduktory nebo subwoofer. Subwoofer lze ovládát přímo díky LP filtru s možností přímé regulace dělící frekvence a vybuzení. Plně hodnotný třípásmový Equalizer - EQ Vám umožní přednastavit zvuk dle Vašich potřeb a požadavků. Autorádio je také vybaveno výstupem Tel - mute, pro připojení Hands free. Výstup pro orig. koncernové dálkové ovládání umožňuje ( redukční krabička dle typu vozidla ) propojit Vaše stávajicí ovládání např. z volantu, páčkou pod volantem a pod.. Autorádio je také vybaveno odnímatelný čelní panel a možnost zablokování bezpečnostním kódem.

Autorádio Kenwood KDC-4551UB stručně:

Vstupy: Usb - Aux

Výkon max.: 4 x 50 Wmax

Podporované formáty na CD: Mp3 - Wma - AAC

Přímé ovládání: i-Pod / I-Phohe

Výstupy RCA: 1 pár s přímou regulací subwooferu

Podsvícení tlačítek: modré

Barva displeje: bílá

Onímatelný panel

Výstup Tel-mute

Výstup na koncernové dálkové ovládání

ISO konektor

!!! PŘI ZAKOUPENÍ AUTORÁDIA ZÍSKÁVÁTE 10% SLEVU NA REPRODUKTORY !!!

Pokud máte jakékoli otázky ohledně autorádia s Usb, autorádia, subwoofer systémů, zesilovačů do auta, nebo si nejste jisti jaké kapacitory či reproduktory jsou pro Vás a Vaše auto nejvhodnější, napište nám na info@autohifi-jean.cz nebo nás telefonicky kontaktujte na 603 856 018 a mi Vám rádi poradíme.


vyprodáno
  • Kód: Autorádio usb Kenwood kdc-4551ub
  • Výrobce: Kenwood


Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...


Střešní nosiče. Srovnání cen   Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů     Autohifi-JEAN.cz na Firmy.cz
...................................