Autorádia s DVD - GPS Kenwood DNX-7260BT - Autohifi-Jean.cz
Autohifi Jean

Navigace do auta - 2DIN
Kenwood DNX-7260BT

Autorádio Kenwood DNX7260BT je multimediální jednotka s navigací, přehrávačem DVD, USB vstupem a Bluetooth. Vše je vestavěno do 2 DIN velikosti s 6,95 palcovým dotykovým LCD s vysokým jasem. V autorádiu Kenwood DNX7260BT vás bude navigovat operační software Garmin, který má velmi dobré mapové pokrytí celé Evropy. Mapové podklady v autorádiu Kenwood DNX7260BT je celá Evropa 2011. Autorádio je opatřeno audio i video vstupy a výstupy, na které připojíte couvací kameru, digitální tuner, externí monitor, nebo zesilovač pro lepší zvuk. Jednotka je sama o sobě dobře vybavená nejen co se zvuku týče, ale i po video stránce. Další plus je možnost přehrávání DVD a CD ve formátu MP3. Můžete také připojit USB zařízení. Nyní je autorádio Kenwood DNX7260 nabízeno za doprodejovou cenu s velkou slevou. Balení obsahuje český návod, anténu GPS, dálkový ovladač, cinch kabely in a out . Hlasová navigace v 18 jazycích : British English, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, Flemish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Slovenian, Spanish, Swedish Text-to-Speech (TTS) Voice Guidance TTS (Text To Speech) Voice Guidance in 9 languages: British English, Dutch, French, German, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish, Swedish Text jazyky : British English, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, Flemish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Slovenian, Spanish, Swedish Map Coverage Version: City Navigator Europe NT 2011.

Kenwood DNX-7260BT parametry:

- DVD přehrávač s podporou všech nejpoužívanějších formátů

- Integrovaný Bluetooth modul s možností spárování více přístrojů najednou

- Aux vstup

- USB vstup

- Výstup pro i-Pod ( přímé ovládání )

- Tuner s RDS / 24 předvoleb

- Zesilovač: 4 x 50 Wmax

- 3 x RCA výstup ( 4V ) s regulecí Subwooferu

- Třípásmový ekvalizér / Rock, Pop, Jazz, ..

- Tel. mute

- Různobarevné posvětlení tlačítek

- Výstup na koncernové dálkové ovládání z volantu

- ISO konektor

!!! PŘI ZAKOUPENÍ AUTORÁDIA ZÍSKÁVÁTE 10% SLEVU NA REPRODUKTORY !!!

Pokud máte jakékoli otázky ohledně autorádia s Usb Kenwood DDX-7260bt, autorádia, subwoofer systémů, zesilovačů do auta, nebo si nejste jisti jaké kapacitory či reproduktory jsou pro Vás a Vaše auto nejvhodnější, napište nám na info@autohifi-jean.cz nebo nás telefonicky kontaktujte na 603 856 018 a mi Vám rádi poradíme.


vyprodáno
  • Kód: Navigace Kenwood dnx-7260bt
  • Výrobce: Kenwood


Střešní nosiče. Srovnání cen   Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů     Autohifi-JEAN.cz na Firmy.cz
...................................