Reproduktory do auta Axton AXC26IX - www.autohifi-jean.cz
Autohifi Jean

Reproduktory Axton AXC26IX

Nové reproduktory Axton pro rok 2011 vychází z předešlé - velice úspěšné modelové řady AC. Reproduktory jsou vyráběné z prvotřídních materiálů prověřených několikaletým vývojem a zkušenostmi. Středobasový reproduktor je vybaven ocelovým košem s chladícími otvory, silným Stroncio-feritovým magnetem a vstřikovanou polypropylenovou membránou s příměsí slídy. Přesný chod membrány je zajištěn vlnkou vyráběnou z nitrilkaučuku a odvětravaným vlnovcem vyrobeným z Conex-Fiber. Vinutí cívky je z mědi a plohého vodiče zaručující minimální ztráty a zkreslení.
25 mm kalotové výškové reproduktory jsou vybaveny žebrováním, mebránou z Tinanu, Neodymovým magnetem a Feroluidovou kapalinou, zaručující špičkové chlazení při vysokých výkonech. Součástí balení jsou redukce pro různou montáž reproduktorů.
Velmi kompaktní in-Line vyhybka je vybavena možností utlumení výškového reproduktoru -3 / -6 dB.

Parametry Axton AXC26IX

Středobasové reproduktory: 16 cm

Výškové reproduktory: Titan 25 mm

Výkony Wrms / Wmax: 120 / 160 Wmax

Frekvenční rozsah: 60 - 25000 Hz

Citlivost: 91 dB

Impedance: 4 ohmy

Montážní hloubka: 66 mm

MONTÁŽNÍ KOMPONENTY
Redukce pod reproduktory ... Tlumení dveří ... Jak vybrat reproduktory ...

!!! PŘI ZAKOUPENÍ AUTORÁDIA ZÍSKÁVÁTE 10% SLEVU NA REPRODUKTORY !!!

Pokud máte jakékoli otázky ohledně reproduktorů do auta, autohifi, autorádia, subwooferu, zesilovače do auta, nebo si nejste jisti jaké kapacitory či reproduktory do auta jsou pro Vás a Vaše auto nejvhodnější, napište nám na info@autohifi-jean.cz nebo nás telefonicky kontaktujte a mi Vám rádi poradíme.


vyprodáno
  • Kód: Axton axc26ix
  • Výrobce: Axton


Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...


Střešní nosiče. Srovnání cen   Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů     Autohifi-JEAN.cz na Firmy.cz
...................................