Reproduktory do auta Hifonics ATL6.2C - www.autohifi-jean.cz
Autohifi Jean

Reproduktory Hifonics ATL6.2C

Nejnovější reproduktory vyšší třídy Atlas dosahují na vysokou technickou úroveň zesilovačů HiFonics. Při koncepcích těchto reprodutorů se od začátku kladl vysoký důraz na kvalitu zvuku, proto jsou tyto reproduktory vybaveny stejně kvalitními elektronickými součástkami jako série MAXXIMUS. Tyto elektronické součástky jsou vyráběny v Německu.
Reproduktory ATLAS jsou vstupní branou do oblasti Hi-end technologie a triumfují vynikajícími znaky zvukového projevu. Podobně jako u série Maxximus mají jednotlivé reproduktory ATLAS navzájem sladěné komponenty a poskytují perfektní zvukový zážitek extra třídy.
Komponentní systémy (k dispozici v rozměru 13 nebo 16,5 cm) jsou nápadité svou střídmou elegancí a klasickým designem. Silný magnet, 25 mm cívky s 12 mm vynutím, které v souladu s vysoce kvalitními a lehkými hliníkovými membránami poskytují neobyčenou hladinu bassů. Jádro má zakrytí z mědi, aby se linearizovala impedance a minimalizoval faktor zkreslení. O brilatní vysoké tóny s velkým vyzařovacím úhlem se starají hedvábné výškové reproduktory s nově uspořádanou geometrií membrán.
Podobně jako u série Maxximus, jsou rovnež komponentní systémy Atlas vybaveny vysoce kvalitními frekvenčními výhybkami s možností Bi-amping, která je zkonstruována z těch nejkvalitnějších součástek. Optimální regulaci umožnuje výhybka díky čtyřnásobnému snížení hladiny výškových reproduktorů a dvojitému snížení hladiny středů. Středobasy a výškové reproduktory rozměru 16,5 cm lze také zakoupit samostatně, čímž se dají komponenty Atlas libovolně rozšířit například pro velké doorboardové systémy.

Reproduktory Hifonics ATL6.2C nabízí:

16 cm komponentní reproduktory.

Průměr výškového reproduktoru: 48 mm.

Výkony: 200 Wmax / 100 Wrms.

Citlivost: 91,3 dB.

Frekvenční rozsah: 34 - 30000 Hz.

Impedance: 4 ohmy.

Montážní hloubka: 65 mm.

Možnost Bi-amp zapojení.

Strmost vyhybky: 12 - 18 dB.

Součásti balení: mřížky na reproduktory, kabely a veškerý montážní materiál.

MONTÁŽNÍ KOMPONENTY
Redukce pod reproduktory ... Tlumení dveří ... Jak vybrat reproduktory ...

!!! PŘI ZAKOUPENÍ AUTORÁDIA ZÍSKÁVÁTE 10% SLEVU NA REPRODUKTORY !!!

Hifonics
Hifonics je tradiční americká značka s více jak 25ti letou historií a jejich produkty patří mezi to nejlepší na dnešním car audio trhu. Hifonics představují jedny z nejvýkonějších systémů které si dovedete vůbec představit. Obrovskou sílu a výkon kterými produkty Hifonics disponují jen těžko překonají výrobky jiných značek. Několik řad reproduktorů,subwooferů i zesilovačů doplňuje šíroký výběr subwooferových boxů, kapacitory, monitory a montážní sety. Vše v naprosto precizní až pedantské kvalitě a zároveň v ojediněle nadčasovém disignu.

Pokud máte jakékoli otázky ohledně reproduktorů do auta, autohifi, autorádia, subwooferu, zesilovače do auta, nebo si nejste jisti jaké kapacitory či reproduktory do auta jsou pro Vás a Vaše auto nejvhodnější, napište nám na info@autohifi-jean.cz nebo nás telefonicky kontaktujte a mi Vám rádi poradíme. Veškeré autorádia s dvd-usb, stejně jako i auto reproduktory jsou skladem a při nákupu nad 7500,- je zboží DODÁNO ZDARMA !!!


vyprodáno
  • Kód: Hifonics atl6.2C
  • Výrobce: HIFONICS


Střešní nosiče. Srovnání cen   Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů     Autohifi-JEAN.cz na Firmy.cz
...................................