Reproduktory do auta MB Quart FSA216
Autohifi Jean

Reproduktory MB Quart FSA216

V nové sérii FORMULA od MB QUART najdete veškeré ctnosti této značky vyvinuté v Obrigheimu. Špičková zvuková kvalita, nejlepší kompatibilita a dlouhá životnost to je MB Quart. Zvláštní charakteristikou série FORMULA je neobyčejně nízká cena vzhledem ke kvalitě, budete rozmazlovat Vaše uši, ale v peněžence tolik neubude.




Reproduktory MB Quart FSA216 nabízí:

Dvoupásmový komponentní systém.

Průměr středobasových reproduktorů: 16,5 cm.

Průměr výškových reproduktorů: 19 mm.

Výkony: 100 Wmax / 50 Wrms.

Frekvenční rozsah: 42 - 32000 Hz.

Impedance: 4 ohmy.

Montážní hloubka 58 mm.

FSA frekvenční výhybky s transparentním pouzdrem.

Vhodné napájení: autorádio nebo středně výkoné zesilovače.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ AUTORÁDIA ZÍSKÁVÁTE 10% SLEVU NA REPRODUKTORY !!!

Důležité odkazy
Jak vybrat reproduktory do auta .. Konstrukce reproduktorů .. Rozměry a umístění reproduktorů v automobilech ..

MB Quart
GERMAN ENGENEERING - Tato dvě slova perfektně charakterizují MB Quart, celosvětově známou značku vyrábějící špičkové produkty nejvyšší kvality. Reproduktory, subwoofery a zesilovače vyvinuté a ručně vyrobené v Německu poskytují jeden z nejpůsobivějších zážitků při poslechu jakéhokoli hudebního stylu.

Pokud máte jakékoli otázky ohledně reproduktorů do auta, autohifi, autorádia, subwooferu, zesilovače do auta, nebo si nejste jisti jaké kapacitory či reproduktory do auta jsou pro Vás a Vaše auto nejvhodnější, napište nám na info@autohifi-jean.cz nebo nás telefonicky kontaktujte a mi Vám rádi poradíme. Veškeré autorádia s dvd-usb, stejně jako i auto reproduktory jsou skladem a při nákupu nad 7500,- je zboží DODÁNO ZDARMA !!!


vyprodáno
  • Kód: MB Quart fsa216
  • Výrobce: MB-Quart


Střešní nosiče. Srovnání cen   Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů     Autohifi-JEAN.cz na Firmy.cz
...................................