Reproduktory do auta Rodek RNC166 NUCLEUS
Autohifi Jean

Reproduktory Rodek RNC166 NUCLEUS

Nová série audiofilních reproduktorů značky Rodek RNC166 potěší především příznivce nekompromisního zpracování. Reproduktor je vybaven masivním feritovým magnetem s vynikající účinností a koš ze slitiny hliníku!!! Systém je komponentní s neodymovým výškovým reproduktorem, který má membrána vyrobenou z Titanu. Díky širokému vlnovci, vyrobenému z NOMEXU dosahují membrány extrémních výchylek při takřka nulovém opotřebení. To zapříčiňuje, že reproduktory zahrají opravdu hluboké a syté basy i při té nejvyšší hlasitosti. Vyhybka je nadstandartně vybavena, možnost útlumu výškoveho reproduktoru 0 - 3 - 6 dB a tzv. "jumperem" který zaručí dostatek středů i za použití hodně výkonného subwooferu.


Reproduktory Rodek RNC166 nabízí:

Systém: Komponentní / 2-pásmový

Průměr středobasového reproduktoru: 6,5" / 16,5 cm

Průměr výškového reproduktor: 30 mm

Stálý výkon: 100 Wrms !!!

Frekvenční rozsah: 50 - 30 000 Hz

Citlivost: 88 dB

Impedance: 4 ohmy

Vhodné napájení: autorádio nebo středně výkoné - kvalitní zesilovače

!!! PŘI ZAKOUPENÍ AUTORÁDIA ZÍSKÁVÁTE 10% SLEVU NA REPRODUKTORY !!!

Důležité odkazy
Jak vybrat reproduktory do auta .. Konstrukce reproduktorů .. Rozměry a umístění reproduktorů v automobilech ..

Pokud máte jakékoli otázky ohledně reproduktorů do auta Rodek RNC166, autohifi, autorádia, subwooferu, zesilovače do auta, nebo si nejste jisti jaké kapacitory či reproduktory do auta jsou pro Vás a Vaše auto nejvhodnější, napište nám na info@autohifi-jean.cz nebo nás telefonicky kontaktujte a mi Vám rádi poradíme. Veškeré autorádia s dvd-usb, stejně jako i auto reproduktory jsou skladem a při nákupu nad 7500,- je zboží DODÁNO ZDARMA !!!


vyprodáno
  • Kód: Rodek rnc166
  • Výrobce: Rodek


Zákaznící, kteří si koupili toto zboží, objednávali také...


Střešní nosiče. Srovnání cen   Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů     Autohifi-JEAN.cz na Firmy.cz
...................................