Reproduktory do auta Rodek RNC166NEO NUCLEUS
Autohifi Jean

Reproduktory Rodek RNC166NEO NUCLEUS

Nová série audiofilních reproduktorů Rodek RNC166NEO NUCLEUS, se nese v duchu filozofie tohoto špičkového výrobce autohifi. Zvuk lze charakterizovat jako plně vyrovnaný, neutrálně svěží a čitelný bez jakékoli dominance určité části pásma. Vhodné pro vyznavače přirozeného zvuku, SQ a také pro ty, kteří hledají kvalitní repro s malou montážní hloubkou. Konstrukce celého setu je více než zdařilá. Středobasový reproduktor je vybaven extra silným neodymovým magnetem s velmi vysokou účiností a masivním odlévaným košem z hliníkové slitiny. Kmitací vlnovec je vyroben z NOMEXU a dává tušit, že u konstrukce reproduktorů někdo přemýšlel. Celkové pojetí všech komponentů ze kterých se tento set skládá, je na velmi vysoké úrovni. Výškové reproduktory jsou vyrobeny z Titanu, 12dB vyhybky jsou vybaveny třemi kroky ůrovně nastavení výškového reproduktoru a funkcí Bypass pro zesílení středobasové frekvence, což je v této cenové relaci spíše rarita. Komponenty vyhybky jsou nejvyšší jakosti s kvalitními MKT kondenzátory které zaručí minimální zkreslení.

Reproduktory Rodek RNC166NEO je vhodné použít do míst kde mohutný feritový magnet stěžuje instalaci - malá montážní hloubka díky Neodymovým magnetům. Reproduktory je vhodné zapojit na kvalitní zesilovač, ale hrají už velmi dobře i za použití výkonného - kvalitního autorádia. Čistý transparentní zvuk.

- typ reproduktorů: 2 pásmové - komponentní

- průměr reproduktorů: 6,5" / 16,5 cm

- výškové reproduktory: 35 mm / 20 mm membrána z Titanu

- výkon Wrms / Wmax: 100 / 200 W

- frekvenční rozsah (Fz): 50 - 30 000 Hz

- citlivost: 88 dB

- impedance: 4 ohmy

- montážní hloubka: 53 mm

- vyhybka: 4 úrovně nastavení výškového a středového reproduktoru

- vhodné pro: autorádia a středně výkoné - kvalitní zesilovače

- balení obsahuje: mřížky, vyhybky, propojovací kabely, šrouby, montážní materiál.

MONTÁŽNÍ KOMPONENTY
Redukce pod reproduktory ... Tlumení dveří ... Jak vybrat reproduktory ...

!!! PŘI ZAKOUPENÍ AUTORÁDIA ZÍSKÁVÁTE 10% SLEVU NA REPRODUKTORY !!!

Pokud máte jakékoli otázky ohledně reproduktorů do auta, autohifi, autorádia, subwooferu, zesilovače do auta, nebo si nejste jisti jaké kapacitory či reproduktory do auta jsou pro Vás a Vaše auto nejvhodnější, napište nám na info@autohifi-jean.cz nebo nás telefonicky kontaktujte a mi Vám rádi poradíme.


vyprodáno
  • Kód: Rodek rnc166neo
  • Výrobce: Rodek


Střešní nosiče. Srovnání cen   Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů     Autohifi-JEAN.cz na Firmy.cz
...................................