Reproduktory do auta Rodek RNZ16 NUCLEUS
Autohifi Jean

Reproduktory Rodek RNZ16 NUCLEUS

Nová série audiofilních reproduktorů značky Rodek RNZ16 potěší především příznivce nekompromisního zpracování. Reproduktor je vybaven masivním feritovým magnetem s vynikající účinností a košem ze slitiny hliníku!!! Systém je koaxiální s neodymovým výškovým reproduktorem, který je vyrobenou z Titanu. Díky širokému vlnovci, vyrobenému z NOMEXU dosahují membrány extrémních výchylek při takřka nulovém opotřebení. To zapříčiňuje, že reproduktory zahrají opravdu hluboké a syté basy i při té nejvyšší hlasitosti. Jako High-pass filtr jsou použity kvalitní MKT kondenzátory, které zaručí prvotřídní odfiltrování frekvencí.


Reproduktory Rodek RNZ16 nabízí:

Systém: Koaxiální / 2-pásmový

Průměr středobasových reproduktorů: 6,5" / 16,5 cm

Průměr výškového reproduktor: 30 mm

Stálý výkon: 100 Wrms !!!

Frekvenční rozsah: 50 - 30 000 Hz

Citlivost: 89 dB

Impedance: 4 ohmy

Montážní hloubka 72 mm

Vhodné napájení: autorádio nebo středně výkoné - kvalitní zesilovače.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ AUTORÁDIA ZÍSKÁVÁTE 10% SLEVU NA REPRODUKTORY !!!

PODPORA
Jak vybrat reproduktory... Konstrukce reproduktorů... Rozměry a umístění reproduktorů...

Pokud máte jakékoli otázky ohledně reproduktorů do auta Rodek RNZ16, autohifi, autorádia, subwooferu, zesilovače do auta, nebo si nejste jisti jaké kapacitory či reproduktory do auta jsou pro Vás a Vaše auto nejvhodnější, napište nám na info@autohifi-jean.cz nebo nás telefonicky kontaktujte a mi Vám rádi poradíme.


vyprodáno
  • Kód: Rodek rnz16
  • Výrobce: Rodek


Střešní nosiče. Srovnání cen   Heureka.cz - Porovnání cen a srovnání produktů z internetových obchodů     Autohifi-JEAN.cz na Firmy.cz
...................................